dimecres, 11 de gener del 2012

Simaica



Era la primera vegada que veia el mar. La nena es va apropar a l’aigua i va deixar que l’escuma li mullés els dits dels peus. Va tancar els ulls i va pensar que l’amor devia ser això, una gran sensació de calma. Va sentir el pessigolleig de l’aire a les galtes i va imaginar-se acariciant amb la punta dels dits tot allò que es  desprenia de la mirada de la gent que estimava. Sí, era la primera vegada que veia el mar, però no necessitava obrir els ulls per confiar en allò que tenia al davant. 
El color dels peixos, el tacte humit de la sorra i l’aigua, la fragància de la sal i les paraules que la brisa li portava de països molt llunyans es barrejaven en una explosió de sensacions agradablement intenses. De sobte, una esgarrifança la va fer estremir de cap a peus. Mai havia sentit tanta energia corrent-li per tot el cos i, mentre dibuixava un somriure amb els llavis, va pronunciar una paraula en veu alta: Simaica. Era el seu nom.
Octubre 2010
(A partir de les tres paraules de la Simaica)


Simaica


Era la primera vez que veía el mar. La niña se acercó al agua y dejó que la espuma le mojara los dedos de los pies. Cerró los ojos y pensó que el amor debía ser eso, una gran sensación de calma. Notó el cosquilleo del aire en las mejillas y se imaginó acariciando con la punta de los dedos todo aquello que se desprendía de la mirada de la gente que amaba. Sí, era la primera vez que veía el mar, pero no necesitaba abrir los ojos para confiar en aquello que tenía delante.

El color de los peces, el tacto húmedo de la arena y el agua, la fragancia de la sal y las palabras que la brisa le traía de países muy lejanos se mezclaban en una explosión de sensaciones agradablemente intensas.
De repente, un escalofrío la hizo estremecer de la cabeza a los pies. Nunca había sentido tanto energía corriéndole por todo el cuerpo y, mientras dibujaba una sonrisa con los labios, pronunció una palabra en voz alta: Simaica. Era su nombre.
(A partir de las tres palabras de Simaica)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada