dijous, 19 de gener del 2012

What The Fuck...?!



Va començar a entrar poc a poc a l'aigua mentre els ulls de la gent se li clavaven atònits a l'esquena. Sí, sabia perfectament que estava a ple mes de novembre i que la temperatura del mar li faria eriçar tots i cadascun dels pèls del seu cos, però més que un acte premeditat de valentia, el seu, va ser un acte impulsiu. Mentre els turistes, asseguts a la sorra, observaven al va i ve de les onades i gaudien de l'escalfor d'un sol de tardor, a ell alguna cosa el va empènyer a treure's la roba i a entrar dins l'aigua sense pensar-s'ho. O això creia, perquè potser aquell acte que ell atribuïa a un impuls natural del seu inconscient, no era res més que una fugida al desig sexual que li despertava la rossa que tenia asseguda al costat. Així doncs... allò que l'havia conduït directament a l'aigua era una erecció en tota regla? Potser no havia sigut la rossa, batejada com la sueca, qui l'havia posat tremendament calent, sinó aquella xinesa, que sense ser gaire atractiva, amassava la carn d'aquell home d'una forma extraordinària per deu euros la mitja hora.  
Un cop dins l'aigua, però, es va adonar que ni una cosa ni l'altra havien estat el motor d'aquella acció. L'escalforeta reconfortant que va notar al seu voltant i que contrastava amb la temperatura freda del mar li va fer comprendre que allò que l'havia fet arribar fins allí havien estat unes irrefrenables ganes d'orinar!  
De sobte, es va adonar que la rossa se'l mirava i somreia, i va pensar que potser s'havia excitat veient-lo com el protagonista d'un anunci de Jean Paul Gaultier, entrant dins l'aigua heroicament. Just en aquell instant, però, va reparar en els calçotets que portava i que més aviat feien honor al seu club esportiu preferit que a la "sueca despampanant" que l'observava. Va ser llavors quan la ment li va jugar una mala passada i, immediatament, va visualitzar la rossa al seu costat dient-li a cau d'orella: This year your favourite team is not going to win! En aquell moment li van venir tres paraules al cap que el van fer tornar en sí i va lamentar que la seva pròpia imaginació el pogués trair tan fàcilment, "boicotejant" una possible fantasia eròtica amb la sueca. 
Enfadat amb sí mateix va mirar-la des de lluny i va veure que el somriure de la noia es feia cada vegada més visible. A punt de tornar-li el gest, la seva expressió va començar a canviar en adonar-se que ella esclatava a riure al mateix temps que li agafava la roba i apretava a córrer. 
Ell no va poder fer res més que pronunciar les tres paraules que poc abans li havien passat pel cap: 
What The Fuck...?!

Novembre 2011
(Al Chiu, per les seves tres paraules)



What The Fuck...?!


Empezó a entrar poco a poco en el agua mientras los ojos de la gente se le clavaban atónitos en la espalda. Sí, sabía perfectamente que estaba en pleno mes de noviembre y que la temperatura del mar le erizaría los pelos de todo su cuerpo, pero más que un acto premeditado de valentía, el suyo, fue un acto impulsivo.

Mientras los turistas, sentados en la arena, observaban el vaivén de las olas y disfrutaban del calorcito de un sol de otoño, a él alguna cosa le empujó a quitarse la ropa y a entrar en el agua sin pensárselo. O eso creía, porque quizás aquel acto que él atribuía a un impulso natural de su inconsciente no era más que una huída al deseo sexual que le despertaba la rubia que tenía sentada al lado.
Así pues ¿eso que lo había conducido al agua era una erección en toda regla? Tal vez no había sido la rubia, bautizada como la sueca, la que lo había puesto tremendamente caliente, sino esa china, que sin ser demasiado atractiva, amasaba la carne de aquel hombre de una forma extraordinaria por diez euros la media hora. 
Una vez dentro del agua, pero, se dio cuenta que ni una cosa ni la otra habían sido el motor de aquella acción. El calorcito reconfortante que notó a su alrededor  y que contrastaba con la temperatura fría del mar le hicieron comprender que lo que le había hecho llegar hasta allí habían sido unas irrefrenables ganas de orinar. 
De repente, se dio cuenta que la rubia lo miraba y le sonreía y pensó que quizás ella se había excitado viéndolo como el protagonista de un anuncio de Jean Paul Gaultier entrando en el agua heroicamente. 
Justo en aquel instante, pero, reparó en los calzoncillos que llevaba y que más bien hacían honor a su club deportivo favorito que a la sueca despampanante que lo observaba. Fue entonces cuando su mente le jugó una mala pasada e inmediatamente visualizó la rubia a su lado susurrándole en el oído: This year your favourite team is not going to win... En ese momento, le vinieron a la cabeza tres palabras que le hicieron volver en sí y lamentó que su propia imaginación lo pudiera traicionar tan fácilmente, boicoteando una posible fantasía erótica con la sueca. 
Enfadado consigo mismo la miró desde lejos y se percató de que la sonrisa de la chica se hacía cada vez más visible. A punto de devolverle el gesto, su expresión empezó a cambiar al darse cuenta que ella explotaba a carcajadas al mismo tiempo que le cogía la ropa y apretaba a correr. 
Él no pudo hacer nada más que pronunciar las tres palabras que poco antes le habían pasado por la cabeza: 
What the Fuck...?!

(A Chiu, por sus tres palabras)









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada